Hr

HR-mallar underlättar
Sveriges Kommunikationsbyråer erbjuder ett flertal olika dokumentationsmallar rörande HR gratis för våra medlemmar. Från och med januari utökar vi antalet mallar till 25 stycken som du får tillgång till på förbundets medlemssidor.
 
HR-nätverk ger inspiration och bollplank
Vårt HR-nätverk står öppet för dig som är vd, partner eller personalansvarig på din byrå. Nätverket träffas några gånger varje termin och tillsammans formar vi de ämnen och frågeställningar som vi vill ta upp. Vi delar kunskaper och erfarenheter och ibland har vi en föredragande gäst. Vill du vara med i nätverket kontaktar du Maria Idänge, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller telefon 020-543 000.
 
HR-seminarium fyller på kunskapen
Då och då arrangerar Sveriges Kommunikationsbyråer också öppna seminarier om ledarskap i kommunikationsbranschen. Håll koll på vårt kalendarium.
 
Chefsrådgivning
Som chef på en byrå arbetar du i en verksamhet som är personalintensiv och som består av många mänskliga möten. Du som chef har ansvar att hantera alla de dagliga situationer som uppstår. Ibland kanske du har önskat att det fanns svar på alla frågor som handlar om personalärenden eller att där fanns ytterligare råd och stöd i en viss situation. 
 
Vår rådgivningsservice hjälper dig som chef och arbetsgivare att leda och utveckla dina medarbetare i olika situationer. Vi är ett bollplank för dig som chef och hjälper dig att förebygga, förstå, hantera och lösa alla svårigheter som kan uppstå i samband med att arbeta med människor. Situationerna kan variera och ibland handlar det om arbetsrättsliga ärenden och andra gånger om en passande mall att utgå från vid utvecklingssamtalet. Oavsett vilket ärende är du alltid välkommen!
 
Rådgivningstjänsten kostar 1.000;- ex moms per år.
 
Kontakta Maria Idänge, tel 020-543 000 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Rekrytering/urval med personbedömning
Förutom att få rätt person på rätt plats får du dessutom värdefull kunskap om hur din nya medarbetare bör bli coachad av dig redan från första dagen och inte efter tre eller kanske sex månader.
 
Fyll på din kompetens
  • Fördjupa ditt ledarskap
  • Målstyrd kundbearbetning
  • Effektiva team
Ovanstående är exempel på utbildningar vi erbjuder. Välkommen att kontakta Maria Idänge, tel 020-543 000 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information!
 
Logga in för att ta del av HR-dokument under förbundets medlemssidor 
alt
Sveriges Kommunikationsbyråer Sveavägen 32, SE-111 34 Stockholm komm.se t: 46 8 679 08 00 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-post: